Dr. Hansen na 30 jaar op pensioen

Het einde van een tijdperk: Dr. Ludo Hansen neemt afscheid na een glansrijke orthopedische carrière van 30 jaar bij Orthopedie Turnhout.

Dr. Hansen na 30 jaar op pensioen

14/6/2023

Dr. Hansen is op 1 april 1990 begonnen in de st. Jozef kliniek te Turnhout na eerst een professionele opwarming in Limburg.

Aanvankelijk werd het ganse scala van de orthopedie door elke chirurg behandeld. De rugchirurgie - die alleen hij destijds uitvoerde - was de eerste vorm van subspecialisatie.

Tijdens de wekelijkse stafvergaderingen was zijn uitgebreide orthopedische kennis altijd een belangrijke factor in de beslissingsvorming vans een complex probleem.

Hij zorgde met zijn Limburgse nuchterheid en rust voor de sereniteit en kalmte die een orthopedische associatie nodig heeft.

De patiëntenzorg kwam altijd op de eerste plaats: niet één ongeruste patiënt werd aan zijn lot overgelaten. Dag en nacht stond hij voor z’n patiënten klaar. Hij werd door hen dan ook op handen gedragen en eindeloos gerespecteerd.

Daarenboven had hij ook grote interesse in en kennis over bestuursfuncties binnen het ziekenhuis die hij dan ook altijd behartigde met een onpartijdige insteek.

Dr. Hansen was jaren voorzitter van de medische raad in het toenmalige Sint Jozef ziekenhuis. Nadien werd hij de bezieler van de huidige financiële regeling van het fusie ziekenhuis AZ Turnhout en bleef actief binnen de hogere regionen van het ziekenhuis bestuur.

Het Orthopedisch Centrum Turnhout, de huisartsen van de HVRT en het ziekenhuis bestuur zullen u hard missen. Maar dit valt in het niets bij al die patiënten die niet meer kunnen genieten van u als schitterend orthopedisch chirurg!

Beste Ludo, geniet van alle momenten die je nu met Véronique, familie en vrienden kunt doorbrengen. Je hebt ze dubbel en dik verdiend!10 juli 2023

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te garanderen. Voorkeuren